Атырауда эпидемиологтар 100 шақты кәсіпкерді жинап, семинар өткізді. Олар презентация арқылы тамақтан уланудың салдары, алдын алу, токсикоинфекцияға жол бермеудің әдіс-тәсілдерін көрсетті. Өйткені алда жаз маусымы келе жатыр, әсіресе тез дайындалатын тағамдарға қажетті азық-түлік дұрыс сақталмаса, тұрғындардың денсаулығына қауіп төндіруі мүмкін. Қазіргі кезде шағын-орта және ірі кәсіпкерлік нысандарын тексеруге заң тыйым салады.
Толығырақ сілтемеде
https://www.facebook.com/reel/533889442238421
What is your reaction?
                      
                    Excited        
                
                                0
            
                                        Happy
                
                                0
            
                                        In Love
                
                                0
            
                                        Not Sure
                
                                0
            
                                        Silly
                
                                0
            
                                                
                    







